Spring naar inhoud

Thermostaat op 18 graden

Energie besparen

In huis kun je flink op energie besparen. Door slimmer om te gaan met energie kan jouw energierekening flink omlaag! Dat is goed voor het klimaat en fijn voor je woonplezier. En alle energie die we niet gebruiken hoeven we dus ook niet op te wekken.


Energie besparen kan op veel manieren en is vaak veel eenvoudiger dan je denkt. Sommige maatregelen zijn gratis. En soms moet je investeren in tijd en geld. Maar vaak verdien je dit weer terug.

Energie besparen doe je op je eigen manier. Kijk op Slim Energie Besparen welke mogelijkheden er in Dordrecht zijn. Of ga naar Energieloket Dordrecht. Je kunt hier veel informatie vinden over het energiezuinig maken van je huis en subsidies.


Logo Slim energie BesparenEnergiehulp

Energiehulp - Gratis hulp bij besparen. Chelan helpt je gratis bij het verlagen van je energierekening. Maak nu een afspraak via energiehulp.nl/dordrechtDe energieprijzen worden steeds hoger. Voor steeds meer huishoudens is het moeilijk om rond te komen. Heb je moeite om je energierekening te betalen?  Dan kun je een gratis huisbezoek aanvragen van een Energiehulp. De Energiehulp geeft tips om je energieverbruik te verlagen. En brengt gratis energiebesparende materialen aan, zoals tochtstrips en radiatorfolie.


Wil je dat een Energiehulp bij je langskomt? Maak dan een afspraak via Energiehulp of door te mailen naar dordrecht@energiehulp.nl


Wil je advies hoe je je huis kunt verduurzamen, neem dan contact op met één van de energiecoaches van Drechtse Stromen.