Spring naar inhoud
  • Zonnepark Crayestein

    Zonnepark Crayestein

Wij werken aan de website

De komende maanden werken we aan de website Dordt Duurzaam. Op de website komt meer aandacht voor energie besparen, aardgasvrij wonen en het opwekken van duurzame energie.

Home Energie Energie besparen Energieloket Dordrecht

Energieloket Dordrecht

Woont u in de Drechtsteden en wilt u uw woning verduurzamen? Het Energieloket Dordrecht helpt met vragen rondom het duurzaam verbouwen van uw woning. Met behulp van handige tools, onafhankelijke informatie en een koppeling met het lokale bedrijfsleven ziet u snel welke maatregelen interessant zijn om te nemen en welke aanbieders in de regio hierbij kunnen helpen.

Als ondernemer op het loket

Wilt u als ondernemer ook uw diensten of producten aanbieden op het energieloket? Neem dan contact op met de heer P. Geurts van Kessel van het Energieloket via paul@greenhome.nl of telefonisch via 088-5254100.


Samenwerking

Op donderdag 24 maart 2016 lanceerden de 17 regiogemeenten van Zuid-Holland Zuid, in samenwerking met Bleeve.nl het digitale energieloket voor de regio Drechtsteden, de Hoeksche Waard en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Het energieloket is tot stand gekomen in samenwerking met de maatschappelijke organisaties Drechtse Stromen, Blauwzaam, HoekscheWaardDuurzaam en de beroepsorganisaties Unetio VNI en Bouwend Nederland.

LinkedIn