Spring naar inhoud
  • Warmetruiendag 2018

    Warmetruiendag 2018

Nieuwsbrief

Dordt Duurzaam bundelt nieuws, achtergronden en initiatieven op het gebied van duurzaamheid in een nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbriefHome Actueel Oude nieuwsberichten Informatieavond over duurzaamheid voor Verenigingen van Eigenaren

Informatieavond over duurzaamheid voor Verenigingen van Eigenaren

De gemeente Dordrecht krijgt regelmatig vragen van Verenigingen van Eigenaren (VvE's) over duurzame maatregelen voor hun appartementengebouw. Vragen over subsidies, wat er wel en niet mag of waarvoor ze terecht kunnen bij de gemeente. Kortom veel vragen!

De gemeente organiseert daarom speciaal voor VvE's een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 augustus van 19.00 uur tot 21.30 uur in het Benevia Muziekcentrum, Spirea 7 in Dordrecht.


Programma

Wethouder Rik van der Linden opent de informatieavond. Daarnaast zijn vertegenwoordigers van VvE Belang Nederland, Loogies en de VvE Johan de Witt-flat aanwezig om een toelichting te geven op duurzame maatregelen en eventuele subsidiestromen voor appartementengebouwen. En natuurlijk heeft u ook volop gelegenheid om vragen te stellen.


Alle VvE's welkom

De gemeente heeft zoveel mogelijk VvE's uit de stad uitgenodigd voor de informatieavond. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en bent u wel lid van een VvE, dan bent u ook van harte welkom op 16 augustus.

Tip de redactie!

Wij ontvangen ook graag uw nieuws!