Spring naar inhoud

Nieuwsbrief

Dordt Duurzaam bundelt nieuws, achtergronden en initiatieven op het gebied van duurzaamheid in een nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbriefHome Actueel Oude nieuwsberichten Doe mee met Dordt Schoon!

Doe mee met Dordt Schoon!

Dordt Schoon gaat om een echt schone stad. Tijdens de actieweek van 24 t/m 30 maart werken bewoners, schoolklassen en sportclubs, samen met de gemeente Dordrecht om de stad schoner te maken én te houden. Doet u ook mee? Zaterdag 24 maart gaat Dordt Schoon 2018 van start.

Iedereen kan meedoen aan deze jaarlijks terugkerende actie. Net als voorgaande edities start Dordt Schoon op de Landelijke Opschoondag, die door Nederland Schoon georganiseerd wordt.


Dordt Schoon 2018


Laat weten wat u (al) doet

Organiseert u speciaal voor Dordt Schoon een actie of ruimt u altijd al zwerfvuil op? Iedereen kan Dordt Schoon gebruiken om zijn of haar actie onder de aandacht te brengen. Want alle acties, klein of groot, zijn bijzonder genoeg om te laten zien aan de mede-Dordtenaren.


Samenwerken?

Duurzaamheidscentrum Weizigt heeft alle Dordtse basisscholen uitgenodigd om mee te doen aan de actieweek. Samenwerken met een basisschool geeft een actie extra (positieve) aandacht. Of plaats zelf bijvoorbeeld een oproep op Facebook. Hoe meer mensen meedoen, hoe schoner de stad!


Doe mee!

Alle informatie en tips over deelname aan de actieweek Dordt Schoon vindt u op de website van Duurzaamheidscentrum Weizigt onder het kopje Dordtse Doorpakkers.

Tip de redactie!

Wij ontvangen ook graag uw nieuws!