Spring naar inhoud

Nieuwsbrief

Dordt Duurzaam bundelt nieuws, achtergronden en initiatieven op het gebied van duurzaamheid in een nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbriefHome Actueel Oude nieuwsberichten Werkzaamheden Warmtenet

Werkzaamheden Warmtenet

De komende tijd wordt er op verschillende locaties in Dordrecht aan het Warmtenet gewerkt. Dit kan soms enige overlast geven. Het verkeer wordt zo nodig omgeleid. Dit wordt aangegeven met borden. Binnen enkele jaren is het Warmtenet zo'n zeventien kilometer lang en zal het zo'n 10.000 woningen en bedrijven van duurzame warmte voorzien.


Een korte planning van de werkzaamheden treft u hieronder aan. Voor de meest actuele informatie verwijzen we u naar de website van het Warmtenet.


Geplande werkzaamheden

Van 1 september 20.00 uur t/m 4 september 06.00 uur wordt de kruising Brouwersdijk-Bosboom Toussaintstraat-F. Lebretlaan afgesloten. De Brouwersdijk wordt in beide richtingen afgesloten. De afsluiting is nodig in verband met de aanleg van een warmteleiding op deze kruising.

Er worden omleidingen ingesteld via de Zuidendijk en de Krispijnseweg. De omleidingen worden met borden aangegeven.  De omleiding van de buslijnen staat op www.arriva.nl.


Omleiding ivm aanleg Warmtenet Brouwersdijk

Van 11 september t/m 15 september wordt de Vrieseweg geasfalteerd vanaf de kruising met de Singel tot en met de kruising met het Oranjepark. Gemotoriseerd verkeer dient rekening te houden met de volgende verkeersmaatregelen:

  • maandag 11 t/m vrijdag 15 september: de Vrieseweg tussen het Vriesepark en het Oranjepark is afgesloten;
  • dinsdag 12 september t/m vrijdag 15 september: de kruising Singel-Vrieseweg en de Vrieseweg tot aan de kruising met het Oranjepark zijn afgesloten;
  • De kruising Vrieseweg-Oranjepark wordt twee nachten (van 01.00 tot 05.00 uur) afgesloten.


CO₂-prestaties

Bent u benieuwd naar de CO₂-prestaties van het Warmtenet in 2016? Lees dan het bericht op onze website dat hierover gaat.
Tip de redactie!

Wij ontvangen ook graag uw nieuws!