Spring naar inhoud

Wij werken aan de website

De komende maanden werken we aan de website Dordt Duurzaam. Op de website komt meer aandacht voor energie besparen, aardgasvrij wonen en het opwekken van duurzame energie.

Home Actueel Nieuwsberichten

Voedselcafé: vegan, wat en hoe?

In Dordrecht lopen al veel initiatieven op het gebied van duurzaam, gezond en lokaal voedsel. In het Voedselcafé brengt Platform Duurzaam Dordrecht deze bij elkaar en kunnen ze vertellen wat ze doen.

Proeven

Daantje Vol won met haar restaurant Daantjes Food & Drinks in de Nieuwstraat vorige maand de Vegan Award van de Nederlandse vereniging voor veganisme als beste cateraar. Gekozen door het publiek en een vakjury. Tijdens het Voedselcafé vertelt ze niet alleen over vegan. Ze laat je ook vegan snacks proeven. De Dordtse natuurvoedingskundige Ans Goedemans van Kans Voedingsadvies vertelt aansluitend over de gezondheidsaspecten van vegan.


Verder vertonen we een filmpje van Drechtstadsboer over diverse stadslandbouwinitiatieven op het Eiland van Dordrecht en zijn er pitches.


Locatie & tijd

Het Voedselcafé vindt plaats in Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30, van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Wil je laten weten of je komt? Mail naar secretaris@platformduurzaamdordrecht.nl