Spring naar inhoud

Wij werken aan de website

De komende maanden werken we aan de website Dordt Duurzaam. Op de website komt meer aandacht voor energie besparen, aardgasvrij wonen en het opwekken van duurzame energie.

Home Actueel Nieuwsberichten

Kom naar de informatiemarkt aardgasvrij wonen op 3 juni

Energie besparen of zelf opwekken en aardgasvrij wonen. U kunt het verschil maken als het om de toekomst van uw kinderen gaat. Maar hoe doe je dat? Het antwoord op die en heel veel andere vragen geven wij u op onze informatiemarkt 'Aardgasvrij wonen, hoe gaan we dat doen?' De informatiemarkt is op maandag 3 juni bij de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50. U bent van harte welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

Workshops

Tijdens de informatiemarkt kunt u ook 2 workshops volgen. Om 16.30, 17.30 en 19.00 uur zijn er workshops van het Regionaal Energieloket en van de gemeente Dordrecht. In de workshop van het Regionaal Energieloket krijgt u praktische tips om energie te besparen. Ook krijgt u de gelegenheid in te tekenen op aantrekkelijke groepskortingacties. In de workshop van de gemeente hoort u wat u van de gemeente kunt verwachten op het gebied van aardgasvrij wonen.

Wie vindt u op er informatiemarkt?

Op de informatiemarkt kunt u zich laten informeren door onze belangrijkste samenwerkingspartners, zoals HVC,  Trivire, het Regionaal Energieloket en Drechtse Stromen. Ook Joost Noordam is aanwezig op de informatiemarkt. Hij is inwoner van Dordrecht en voorloper op het gebied van aardgasvrij wonen. Samen met zijn installateurs Nestor en Hoogmoed geeft hij u graag uitleg over de stappen die hij heeft genomen om aardgasvrij te wonen.

De toekomst is dichterbij dan u denkt. Bereid u voor en kom naar onze informatiemarkt op maandag 3 juni. Wij maken Dordt met nieuwe energie!